På Magasin 17 hittar du massor av prisvärda produkter för hemmet. Allt samlat under ett och samma tak. Välkommen till en lika praktisk som inspirerande shoppingupplevelse!

Äntligen hemma!

En avdelning fylld med vackra, praktiska och prisvärda produkter till ditt hem.

Som hund & katt

Har hittar du allt till våra bästa vänner, husdjuren och samtidigt tar vi hand om våra viltfåglar!

Rent och snyggt

Det handlar inte bara om att din hem ska skina – även bilen ska bli fin! Alla medel och produkter från varumärken som du känner igen och gillar.

17' va snyggt!

Va' praktiskt!

Här har vi samlat alla de praktiska produkterna som behövs i hemmet, exempelvis alla smarta och praktiska förvaringar – oavsett om du har en liten lya eller har stort förråd.

Skönhet och hälsa

Det är inte bara hemmet vi vill göra fint och sköta. På denna avdelning hittar du allt från kosmetik till hårvård och mycket mer – allt för ditt egna välbefinnande!

Hemmakontoret

Oavsett om du jobbar hemifrån eller du har ett litet kontor för privata ärenden så kan du hittar du det mesta du behöver här.

Lek och stoj

Ett rum fyllt av leksaker, teddybjörnar, pyssel, party, målarböcker och pennor m.m. Du behöver inte gå längre än hit för att ordna kalas, köpa presenter eller julklappar eller helt enkelt ordna något nytt roligt till barnen.

17' va kul!

Gröna fingrar

Blommor och krukor för såväl inne- som utebruk i trädgård eller balkongen. Alltid färska buketter direkt ifrån blomsterlandet Holland!

Kan själv!

För dig som gillar eller behöver göra lite ”gör det själv” arbete, Praktiska verktyg och typiska järnhandelsprodukter för att exempelvis kunna hänga upp tavlan eller fixa nya knoppar på skåpet.

Bra att ha!

Produkter som du inte kan ha för mycket av och som alltid är bra att ha hemma. Batterier, glödlampor, ja du förstår vad vi menar!

Va' gott!

Man kan både bli törstig och lite småsugen när man handlar. Vi har valt ut snacks och dricka som du köper antingen styck eller i flerpack!